Vaissi Oy aloitti keväällä rakentamaan uusia tuotantiloja, joissa tullaan valmistamaan muun muassa Tomi Björckin suunnittelemia valmisaterioita. Maaliskuussa lanseerattujen dumplings -aterioiden pakkaaminen siirtyy myös näihin tiloihin. Kokonaisinvestoinnit ovat koneineen ja laitteineen 1 000 000 euroa.
”Koronavuosi oli Vaissi Oy:lle haasteellinen. Valmistamme tuotteita paljon food serviceen, joka kärsi pahasti sulkutoimista. Uudenlaisilla tuotteilla vahvistetaan valikoimaamme vähittäiskauppaan ja rakennamme uutta tukijalkaa yhtiöömme. ” Kertoo Vaissi Oy:n toimitusjohtaja Heikki Latvanen.
”Uskomme vahvasti tulevaisuuteen ja paikkakuntaamme. Olemme avanneet rekryn sillä tarvisemme kesän ja syksyn aikana 5-10 uutta vakituista työntekijää. Kaalinkeitto kausi alkaa niin kuin aina syksyllä ja määräaikaisia sesonkityöntekijöitä tullaan tarvitsemaan myös.” vinkkaa rekrytoinneista vastaava hallituksen puheenjohtaja Maria Hanho.
Lisätietoja toimitusjohtaja Heikki Latvanen 040 5339179 heikki.latvanen@vaissi.fi.
Rekry auki :
Elintarviketyöntekijöitä Vaissi Oy:lle Haapamäelle